Collectie
slide 0
Pronto

Opbergkast Romaro (98 breedte) teak mix

€ 799,00

Stoere opbergkast

  • Uitgevoerd in teakhout mix rough
  • Deze kast heeft een stevig en robuuste uitstraling
  • Met 2 deuren, 3 laden en 3 open vakken
  • Mooi te combineren met andere delen van de woonserie Romaro
  • Is voorgemonteerd

Het groffe houtstructuur geeft deze kast een stoere en robuuste karakter. Ook de tafels en de andere kasten hebben dezelfde stoere en robuuste uitstraling en maken je woonkamer helemaal compleet. De maten van de open vakken zijn h29xb21xd36cm en h30xb40xd36cm. Het complete tv-meubel is van 100% massief teakhout.

Het woonprogramma Romaro bestaat uit een dressoir, tv-meubelen (3 breedtes), 2 boekenkasten en salon- wand- en diverse eettafels. Alle houten onderdelen van Romaro zijn gemaakt van 100% massief Mix Rough Teakhout. Het hout is geborsteld en afgewerkt met een hoogwaardige matte NC-lak. Het stalen frame is grof gelast. 

Onderhoud

Het onderhoud van deze meubelen is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen) en nadien droogwrijven met een schone droge doek. Voor een langdurige bescherming en voor het behouden van de originele kleur adviseren wij je het meubel elke 4 tot 6 maanden te verzorgen met een dunne laag Matt Polish.

 

Informatie
Voorraad
Op korte termijn geen voorraad
Artikelnummer
10307937
Vind dit product bij Pronto in
Amsterdam, Gouda of Zoeterwoude
Heeft u een vraag over dit product?
Stel uw vraag