Collectie
slide 0
Pronto

Hoekbank Bandero hr-schuim/visco zitting forrest

€ 1.779,00

Hoekbank Bandero in kleur forest

  • Met viscoschuim i.c.m. HR-schuim in de zitting
  • Heeft vaste zit- en rugkussens
  • Uitgevoerd in microleder bull 162-forest
  • Standaard uitgevoerd met een vlindernaad
  • Met zwarte metalen poten 12 cm

Model Bandero met vaste zit- en rugkussens wordt gekenmerkt door een mooie belijning en een uitstekend zitcomfort. De vlindernaad en de stoere zwarte metalen poten geven de bank een modern uiterlijk en past hierdoor in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken, zoals lifestyle, modern en industrieel. De zijkanten van de elementen zijn standaard doorgestoffeerd. Heb je liever de hoek andersom, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

In de winkel verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen, stoffen en kleuren om je eigen zithoek/bankstel samen te stellen. Naast de diverse hoekopstellingen is deze bank ook verkrijgbaar als 3- en 2-zitsbank, die je mooi kunt combineren met een loveseat of een fauteuil. En wil je graag een iets hogere zit dan kun je naast de standaard poothoogte van 12 cm ook kiezen voor 15 cm poothoogte.

Microleder is een samengesteld 'leder' voorzien van een onderhoudsvriendelijke microvezel toplaag. Microleder dient als stof onderhouden te worden en hierbij adviseren wij dan ook Textile & Leather protector.

Informatie
Voorraad
Op korte termijn geen voorraad. Levertijd +/-17 weken
Afmetingen
(hxbxd) 077x276x220 cm | zithoogte 46 cm, zitdiepte 59 cm
Artikelnummer
10364888
Vind dit product bij Pronto in
Amsterdam, Gouda of Zoeterwoude
Heeft u een vraag over dit product?
Stel uw vraag