Collectie
slide 0
Pronto

Boekenkast Romaro (55 Cm) teakhout mix rough

€ 699,00

Stoere teakhouten boekenkast Romaro

  • Uitgevoerd in teakhout mix rough
  • Met een grof gelast metalen frame
  • Met 1 deur, 3 laden en 1 open vak
  • Voorgemonteerd
  • Goed te combineren met andere meubelen uit de serie Romaro

Boekenkast Romaro heeft een stoere en robuuste uitstraling en is gemaakt van Mix Rough Teak dat is geborsteld, zodat het een ruw oppervlak heeft. Het hout is afgewerkt met een hoogwaardige matte NC-lak. De combinatie van het grof gelaste stalen frame en het geborsteld teakhout geeft het meubel dit stoere en robuuste karakter. De kast is 55 cm breed en 190 cm hoog en heeft 1 deur, 3 laden en 1 open vak, en biedt daardoor flink wat opbergruimte. Het open vak is 35 cm hoog, 46 cm breed en 35 cm diep. Achter de deur zit 1 legplank. Deze kast is dus zowel ideaal om je leuke accessoires of boeken een plekje in het zicht te geven als om spullen in op te bergen.

Goed om te weten is dat deze kast voorgemonteerd is. Je kunt hem dus meteen een leuk plekje geven en inrichten. Deze kast is goed te combineren met de andere meubelen uit de serie Romaro. Zo zijn er diverse tv-meubels, een dressoir, een opbergkast, eetbanken, een wandtafel en bijpassende eettafels en salontafels te verkrijgen.

Elk meubelstuk wordt door lokale ambachtslieden met de hand vervaardigd en krijgt daardoor een uniek karakter, geen enkel meubelstuk is dan ook hetzelfde. Het kan voorkomen dat in de bladen van de eettafels, salontafels, bijzettafels, wandtafels en de bovenbladen van dressoirs en TV-meubelen inzetstukjes zijn verwerkt. Dit komt doordat er gebruik gemaakt wordt van gerecycled teakhout waarbij beschadigingen gerestaureerd worden.

Onderhoud

Het onderhoud van deze meubelen is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen) en nadien droogwrijven met een schone droge doek. Voor een langdurige bescherming en voor het behouden van de originele kleur adviseren wij je het meubel elke 4 tot 6 maanden te verzorgen met een dunne laag Matt Polish.

Informatie
Afmetingen
(hxbxd) 190x055x040 cm
Levertijd
15
Artikelnummer
10214168
Vind dit product bij Pronto in
Amsterdam, Gouda of Zoeterwoude
Heeft u een vraag over dit product?
Stel uw vraag