Collectie
slide 0
Pronto

Eettafel Romaro 220x100 teakhout mix rough

€ 699,00

Stoere eetkamertafel

  • Uitgevoerd in teakhout mix rough met metalen onderstel
  • Deze tafel heeft een stevig en robuuste uitstraling
  • Met stalen U poten
  • Hoogte tot de onderregel is 78 cm
  • De poten zijn 12x4 cm
  • Makkelijk zelf te monteren

Romaro tafel heeft een stoere en robuuste uitstraling. Het blad is ca 4 cm dik en gemaakt van Mix Rough Teak dat is geborsteld zodat het een ruw oppervlak heeft. De combinatie van het grof gelaste stalen onderstel en het geborstelde teak houten blad geeft deze tafel dit stoere en robuuste karakter. Ook het dressoir, de tv-meubelen en boekenkasten hebben dezelfde stoere en robuuste uitstraling en maken je woonkamer helemaal compleet.

Het woonprogramma Romaro bestaat uit een dressoir, tv-meubelen (3 breedtes), 2 boekenkasten en salon- wand- en diverse eettafels. Alle houten onderdelen van Romaro zijn gemaakt van 100% massief Mix Rough Teakhout. Het hout is geborsteld en afgewerkt met een hoogwaardige matte NC-lak. Het stalen frame is grof gelast. 

Onderhoud

Het onderhoud van deze meubelen is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen) en nadien droogwrijven met een schone droge doek. Voor een langdurige bescherming en voor het behouden van de originele kleur adviseren wij je het meubel elke 4 tot 6 maanden te verzorgen met een dunne laag Matt Polish.

 

Informatie
Voorraad
Op korte termijn geen voorraad
Artikelnummer
10167998
Vind dit product bij Pronto in
Amsterdam, Gouda of Zoeterwoude
Heeft u een vraag over dit product?
Stel uw vraag