ONTWERP JOUW EIGEN MEUBELS IN SLECHTS EEN PAAR KLIKKEN

ONTWERP JOUW EIGEN MEUBELS IN SLECHTS EEN PAAR KLIKKEN

Als klein meisje speelde ik al spelletjes waarbij ik zelf kon ontwerpen. Van kleding tot meubels, als ik zelf een printje en vormpje kon maken, dan deed ik dat. Ook nu nog vind ik het leuk om zelf items te ontwerpen, zeker als het gaat om kleding en meubels die ik zelf ook kan kopen. Online vind je inmiddels veel configurators van bekende woonmerken, waardoor je zelf het ontwerp van jouw eigen meubels kan maken. In deze blog laat ik zien bij welke woonmerken dit kan!

Ontwerp jouw eigen meubels in 3D met Henders & Hazel

Henders & Hazel heeft twee opties voor een ontwerp van jouw eigen meubels. Zo kan je kiezen voor ‘stel je eigen product samen’ en ‘stel samen in 3D’. Bij die laatste optie zie je meteen hoe jouw meubel eruit komt te zien. Wat ook leuk is aan de 3D optie, is dat je zelf de vloer kunt kiezen. Hierdoor kan je het laten lijken op jouw woning. Voor deze blog heb ik gekeken naar het ontwerp van fauteuil Angelica, waarbij ik koos voor een blauwe stof met zwart frame en geel leder met een rvs-frame.

 Door de uitgebreide keuze in kleur en materiaal, kan je meteen zien hoe de fauteuil het best bij jou past.

Jouw eettafel ontwerp je bij Studio Henk

Op zoek naar een nieuwe eettafel? Ontwerp deze dan zelf bij Studio Henk. De tafel van dit woonmerk heeft veel opties. Zo kan het tafelblad rechthoekig, rond, ovaal of in de zogenaamde ‘blob’ vorm geleverd worden. Elk blad heeft weer verschillende opties voor de poten van de eettafel. Verder zijn de tafels in verschillende kleuren en materialen leverbaar. Met de configurator van Studio Henk kan je jouw eigen unieke tafel ontwerpen, waarbij je meteen een overzicht krijgt van de prijs en de levertijd.

ontwerp jouw eigen meubels
 Beide tafels zijn te ontwerpen in de configurator van Studio Henk

Ontwerp jouw eigen meubels bij Bert Plantagie

Bij Bert Plantagie heb je ontzettend veel keuzevrijheid voor het ontwerp van jouw eigen meubels. Ik koos om eetstoel Kiko te gaan ontwerpen. Bij deze stoel kan je niet alleen kiezen welke kleur stof of leder jij wilt, maar kan je ook de kleur van het frame, de stiksels, en de uitvoering ontwerpen. Bovendien kan je er een ‘make it yours’ label voor maken, waardoor dit echt jouw stoel wordt. Het kan trouwens niet gek genoeg met Bert Plantagie, want de eetstoel is leverbaar in meer kleuren dan dat er in de regenboog zitten! 

Rood, roze, geel, blauw of een combinatie hiervan, bij het ontwerpen van Kiko kan het allemaal!

Bij Leolux heb je ontzettend veel keus

Ook de configurator van Leolux heeft heel veel opties voor het ontwerp van jouw eigen meubels. Net als Bert Plantagie, heeft ook dit merk een extreem grote stof- en ledercollectie. Elke kleur komt hierin voor en niks is gek genoeg. Naast het kiezen voor kleur en materiaal, kan je ook kiezen voor verschillende opstellingen, poten en de kleur van deze poten. In deze configurator ontwierp ik bank Devon. Zelfs de armleuning van deze bank kan je aanpassen. Bovendien zie je meteen hoe duur de door jou ontworpen bank gaat zijn.

Door de verschillende ontwerpen te vergelijken zie je meteen welke bank het beste bij jouw interieur past.

Ontwerp jouw eigen keuken met Superkeukens

Niet alleen meubels, maar ook keukens zijn zelf te ontwerpen. Je moet er even voor gaan zitten, maar dan kan je bij Superkeukens ook echt een unieke keuken ontwerpen. Met opties voor het plaatsen van ramen, het aanpassen van de vloer, muur en ruimte en een tal aan verschillende keukenontwerpen, kan jij even in de schoenen van een interieurontwerper gaan staan.

ontwerp jouw eigen meubels
De configurator van Superkeukens heeft zoveel opties, dat je niet alleen de keuken, maar ook de gehele eethoek kan gaan ontwerpen.

Kom langs in de winkel

Ben je klaar met het ontwerp van jouw eigen meubels? Kom dan langs in de winkel en neem jouw voorbeeld mee. Twijfel je nog tussen verschillende ontwerpen? Plan dan een afspraak in bij een van de interieuradviseurs en ontdek samen welk meubel het best bij jou in huis past.